Yorumlar

Forum

Ayten ilhan 12/05/2020 01:25:27

3 çocuğum var kiraciyim hastayım esimossiz geçi emiyoruz yardımlarınızı bekliyoruz

Aynur 03/05/2020 01:21:43

Kaymakam bey benim 4ayda bir param vardi onu iptal etmisler ne olur tekrar evime gelinmesini istiyorum neolur tekrarlanmasini istiyorum esim istanbul disinda calisiyordu bu hastalik yuzunden garantinada ne olur bana donus yapin kiram birikti faturalarim neolur duyum sesimi iki cocugumla evde tekim yardima ihtiyacim var banada desteklerinizi bekliyorum kaymakam bey

Aynur 03/05/2020 01:11:31

Benim yardimim iptal olmus tekrar evime gelmenizi iraca ediyorum

Türkan cizlev 27/04/2020 17:56:11

Merhabalar ben bursa inegölde yaşıyorum giyim yardımı istiyorum çocuklarım için iki tane kızım var biri 11yaşında biride 9yaşında
3tane oğlum var biri 7 yaşında biri 4yaşında biride 2yaşında maddi durumum olmadığı için alamıyorum eşim iş kazası geçirdi çalışmıyor
Sırtı ayağı bacağı kırık 3 ay çalışamama raporu var o yüzden çocuklarım için yardım
İstiyorum

Şermin  Bayar 24/04/2020 01:02:59

Kizimla beraber yaşıyorum 8 senedir esimden ayriyim eşim öz ablamla imam nikahli 2de cocugu var hem maddi yonden hemde manevi yonden cok etkilendim eşim bi mutfak alış verişi mi yapiyor oda 250 tl lik onun disinda hic bir destegi yok magdurum kendisi oz ablamla ayni evde yasarken ben kizimla hayata tutunmaya calisiyorum buda cok zoruma gidiyor icim aciyor dayanamıyorum benim yuvami yikan bi abla benim hayatimi evliligimi oylece bitiren esim simdi mutlu bir sekilde hayatini yasiyor benimse tek dalim kizim onuda hic birseye degismem

Hava çalı 22/04/2020 01:34:15

Dul yetim maaşı aliyorum kirada oturuyorum kirami zor veriyorum ben çok kötü durumdayım bir ay evvel oğlumu işten çıkardılar sigortası yok iş bulamıyor perişanmış bize allah rızası için yardım edermisiniz

Ibrahim 08/04/2020 05:44:31

Çok acil nakite ihtiyacım var koronavirusten dolayi çalışmıyorum herhangi bir gelirim yok saygilarimla

Fazilet Yaldız 06/04/2020 22:52:43

Eşimden başlanma aşamasındayim 2 çocuğum var sağlığım elverişli olmadığı için çalışamıyorum allah için yardım desteyi bekliyorum hiçbir gelirim yok

Tuğba 06/04/2020 02:06:59

Eşim çalışmıyor iki çocuğum var ve ev kira iki aydır kiramı odüyemiyorum lütfen yardım aradım edin

Tuğba akar 06/04/2020 02:04:26

Nerde bizde o şans bı el uzatan olurmu acaba bize de eşim bir aydır evde ve kirami oduyemiyorum bizim de sesimizi duyun artik

Fatma Demir 05/04/2020 01:41:31

Çok acil para yardımı istiyorum kirami ödeyemedim borçların kaldı ödeyemedim çok acil yardım edin

Zaide kongu 31/03/2020 09:30:21

eşimin Vürüsten dolayı iş yerleri kapandı kiram geliyor 500tl su geldi 300tl elektrik geldi iki çocuğu n var biri doğuştan hasta ben sizden yardım istiyorum ben çok mağdurdurumdayim

Fatma karaca 30/03/2020 17:03:22

Merhabs sayın yetkililer benim 4 çocuğum var eşim engelli sürekli bi işte çalışamıuo virüs nedeniyle izne çıkarttılar kira ve faturalarımız geldi yardımcı olursanız çok sevinirim SAYGILAR

Sıkıntılı bir süreç 30/03/2020 14:42:35

Öncelikle merhaba ben adım 5 yıl oldu şimdi satışı bir işkence aracımız herşeyi tam yerinde şimdi sattıgımızda satamıyoruz neden bukadar sıkıntılı anlamış değilim biz kendi paramla aracı aldım vasi olarak atandım şimdi bu araç satılacaksa ve satmak için makine mühendisi fiyat belirleyecek anlamsız bir uyguluma yetkilerlerde bir çözüm bekliyoruz

Zeynep Güdücü 29/03/2020 19:03:11

Eşimle aram bozuk eve bakan yok yardımınıza çok ihtiyacım var allah rızası için maddi manevi yardım edin teşekkürler

Şilvan Kaymaz 28/03/2020 17:12:56

Yeni ise başlamıştım bugünde işten çıkardılar virüsten dolayii dışarıya çıkmıyoruz ama evde açlıktan öleceğiz yardimm istiyorum sizden

Nurten ince 24/03/2020 17:50:55

4cocugum var 5yasinda 4yasinda ikizlerim var birde yetistermiuoruz eşim dolmusda calisiyo sigortamiz yok yardımınızı bekliyorum

Parvana hasanova 23/03/2020 18:52:50

4 cocugum var esim calisamiyor kimlik olmadigi icin bende cocuklara bakiyorum kiradayiz ekmek parasi bulamiyoruz allah askina yardim edin cok zor durumdayim05307031652lutfen vize donus yapin

Fatma 23/03/2020 10:02:22

4 çocuğum var biri iki aylık biri 1buçuk yaşında diğer ikisi biri 8 biri 6 yaşında evde bişey kalmadı ne bez ne süt alabiliyoruz eşiminde işi yok çok zor durumdayım

Gamze 28/02/2020 18:00:33

Ne olur yardim edin evim akiyo çocuklarım her gün gozlerimin icine bakiyor ben bir anneyim allah rizasi icin gelin görün isterseniz

Mirac Kevser  Akcakmak 20/02/2020 04:06:24

İyi günler Merhaba Ben yurtta kalıyordum 18'ine doldurduktan sonra Babamla beraber yaşamaya başladım evimizi daha yeni kurduk babamın borçlarından dolayı geçinemiyoruz Ben de çalışamadım ondan dolayı para yardımı almak istiyorum

Melik 08/02/2020 03:30:47

Kizim 2 yasinda okgv %90-99 raporumuz var. Araci aldik diyelim 5 sene sonra satarken bu prosedurlerle bizde boğuşacakmıyız yoksa direk satabilir miyiz?

işkence 30/01/2020 17:49:13

Merhaba. Biz dişlerimiz ağzımıza dökülerek bu süreci yaşadık. Artık vatandaşa hizmet vermekle görevlendirilen adliyeler ticari kuruluşlara dönüşmüş. Satış yapıldı şimdi alış işkencesine başlıyoruz. Alış için tekrar mahkeme açıp alış izni çıkartacakmışız. Hakim satış parasına izni de araç kısıtlı üzerine alındıktan sonra veriyormuş. Bu konu ile ilgili süreç nasıl biliyor musunuz? Artık araç satan kurumlar da barkodsuz raporlarda işlemlerin bir ayı bulduğunu söylüyorlar. Barkodlu rapor ile iki günde bitiyormuş. Bu da artık ölsek de kurtulsak dediğimiz nokta oldu.

Gullu 06/01/2020 21:00:28

Merhabalar Ismail bey hangi dernek acaba ogrene bilirmiyim

Ismail Kaya 06/01/2020 07:14:23

Yardıma ihtiyacı olanlar ben bi dernek biliyorum bilginize

Fatmagül Dağlı 31/10/2019 00:31:46

4 çocuk var esim sigortali diye reddedildi ne olur bana yardim edin nakdi yardim talebimi kabul edin sizden ricam ualvaririm

Rahime kök 06/10/2019 03:18:47

İyi günler bende eşimden ayrıldım şiddetli geçimsizlikten dolayı kirada oturuyorum bir kızım var ailem bakmak. İstemiyo destek cikmiyolar çalıştığım yetmiyor zor durumdayım nasıl yardım alabilirim

Zeynep 25/09/2019 00:09:23

Benimde durumum yok bende nakli yardim istiyorum

Birdost 17/09/2019 16:38:24

Atabilirsin emincan sana serbest.

Adile 13/09/2019 18:54:42

Merhaba iki çocuğum var hamileyim mati durumumuz sıfır kiramı öduyemiyorum bize yardım edin allah rızası için

Selma Demirci 29/08/2019 20:26:51

Ben 21 yaşındayım lösemi hastasıyım iki tane çocuğum var ikiside mama ile besleniyor gelirim yok onlara bakmakta çok zorlanıyorum yardıma ihtiyacım var

Çiğdem Dindar 29/08/2019 12:55:38

Eşimden ayrılalı 4yıl oldu birr yeşil kartlıyım gelirim yok bana bir kızım var liseye gidiyor zor durumdayım tek böbrekli ve guatır hastasiyim çalışamıyorum bana nasıl yardımcı olursunuz

Semiha sarı 28/08/2019 01:34:34

SAYIN KAYMAKAMIM ben Ankarada ikamet ediyorum. Ms hastasiyim tedaviye bir türlü baslayamadik hastaneye gidecek yol param dahi yok eşim asgari ucrete kazan fabrikasinda calisiyordu işten cikarildi 3 yasinda bebegim evde dolapta ona yedirecek hic birseyim yok faturalar kira taksitler hep birikti piyasada iş sıkıntısı çok maaşlar zamanında ödenmiyor çok caresizim lütfen yardım edin.05412243118

Mesut 28/08/2019 01:19:38

Kendimi bildim bileli ihtiyacı olanlara değilde olmayanlara yardım ediyorlar ben kiraciyim ev sahibim bile yardım alıyor nasıl alıyor anlamadım muhtarın katkılarıyla ama kılıfına uyduruyorlar

Semra güher 21/08/2019 17:45:42

Matti durumum yok 2 çocum var eşimin düzgün işi yok kiradayim yardıma ihtiyacım var borcumuz çok lütfen yardım edin kaymakam bey çok zordurumdayiz

Emincan 20/08/2019 15:26:06

Havai fişek atmak istiyorum adım emincan


Gösterilen: 1 ile 36 arası, toplam: 129 (4 Sayfa)